Martin de Berg

Op 3 april 2006 ben ik gestart als franchise-nemer van Albert Heijn in de winkel aan de Molenblok in Ouddorp. Als eerste wil ik al mijn medewerkers bedanken voor hun inzet van de afgelopen 12½ jaar en natuurlijk niet te vergeten u als klant. Een aantal medewerkers werkte al voor de vorige eigenaar maar sinds bovenstaande datum zijn ze bij Albert Heijn de Berg in dienst getreden.


In de 12½ jaar hebben we van alles met elkaar gedaan en meegemaakt, de hoogtepunten vindt u verder in dit magazine. Het hoogtepunt voor mezelf in deze 12½ jaar was toch wel de nieuwbouw aan de Dorpstienden waar we een moderne supermarkt hebben neergezet. Inmiddels zitten we al weer ruim 4 jaar op deze locatie en u als klant weet onze winkel goed te vinden.

Appie tomorrow….
Begin van dit jaar was ik (samen met mijn supermarktmanager Matthias van Estrik) bij een winkeldag van Albert Heijn in Zaandam. Daar werden we meegenomen in de toekomst, hoe het concern Albert Heijn onder andere kijkt naar 2025. Gaan er steeds meer klanten kiezen voor on-line boodschappen bestellen of blijven de klanten ook de fysieke winkel bezoeken?

Mijn inziens is dat er wel meer klanten on-line gaan bestellen voor de houdbare producten maar dat de klanten zeker voor vers naar de winkel blijven komen. 

Ook denkt men bij Albert Heijn dat er in 2025 minder vlees gegeten gaat worden omdat dit schaars gaat worden en dat er dan volop vleesvervangende producten in de winkels komen te liggen. Eind van die dag kregen we het boek ‘Appie Tommorrow’ mee naar huis waar alle ingrediënten in staan voor een beter leven in 2025. Voor mij was het een enorm inspirerende dag en ik vind het mooi dat mijn franchisegever hier mee bezig is. 

Graag tot ziens in onze winkel.

 

Terug naar onze mensen