Leonieke van der Wende

Beste klanten,
12 ½ jaar AH de Berg, dat betekent dat ik u al 12 ½ jaar als klant ontmoet in onze Albert Heijn (voorheen aan de Molenblok, nu aan de Dorpstienden) Al langer zelfs, maar dat was nog bij onze vorige werkgever.

Ik doe mijn werk met veel plezier. U kunt mij altijd weer vinden op de vleeswarenafdeling of op de bakkerij. We werken daar met een team en proberen u als klant elke keer weer opnieuw te verrassen met leuke aanbiedingen en verse producten. AH = Altijd Helpen.

De verbouwing naar en de opening van onze nieuwe winkel is voor mij wel 1 van de hoogtepunten geweest. Wat was het vaak vol in de zomermaanden in onze oude AH.
En nu…..heerlijk, wat een ruimte en wat veel klanten. Ook deze klanten wil ik zeker niet vergeten. Sommigen komen al jaren en het is altijd weer leuk om hen opnieuw te ontmoeten als de campings weer opengaan. Dank dat u altijd weer bij ons in de winkel komt. Ik woon zelf in Stellendam en daar hebben we een winkel met een prachtige slogan. Mijns inziens de beste slogan die er is voor elke winkel: ‘Bent u tevreden, zeg het anderen, bent u niet tevreden, zeg het ons!’

Terug naar onze mensen