Winnaar Grandopeningsactie

Op 10 juli jl. startte de Grandopeningsactie, ter gelegenheid van de opening van de nieuwe Albert Heijn aan de Dorpstienden in Ouddorp. Alle klanten konden makkelijk meedoen. Door 50 euro aan kassabonnen van Albert Heijn Ouddorp in een speciale actie-envelop te doen, maakte men kans op de hoofdprijs: een jaar lang gratis winkelen. Nelleke Akershoek kon dinsdag 16 september, samen met haar kinderen Nienke en Jarno, de prijs in ontvangst nemen.

‘Bijna 10.000 enveloppen zijn binnengekomen bij deze actie. Daarmee hebben we een geweldige actie neer kunnen zetten’, aldus supermarktondernemer Martin de Berg. Ook nu is er weer een leuke actie voor klanten. Men kan sparen voor grote kortingen op exclusieve Italiaanse borden en krijgen alle klanten boerderijmini’s bij hun aankopen. Op 11 oktober zal de afsluiting van deze actie plaatsvinden op zorgboerderij Mekkerstee eveneens in Ouddorp. Meer informatie hierover volgt binnenkort.